POLITICA RETURNARE PRODUSE ACHIZITIONATE ONLINE

In conformitate cu dispozitiile art. 9 din Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”): Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Termenul de 30 zile se calculeaza de la data cand plata a fost confirmata si comanda a fost finalizata.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere, clientul are obligatia de a informa APCCR in termenul mentionat anterior. Decizia de retragere se va comunica la adresa de e-mail: cbt@psychology.ro. Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere revine clientului.

In urma exprimarii dreptului de retragere din contract pentru produsele achizitionate online, APCCR va proceda la rambursarea sumelor platite de catre client. Termenul de rambursare este de cel mult 14 zile de la data la care a fost informat despre optiunea de retragere.

APCCR ramburseaza sumele platite de catre client folosind aceleasi modalitati de plata ca cele utilizate pentru tranzactia initiala.  

APCCR nu ramburseaza sumele solicitate pentru produse care ofera accesul la evenimente care s-au desfasurat anterior solicitarii rambursarii.

Exceptari de la exercitarea dreptului de retragere:

  • Rambursarea sumelor aference accesului la evenimente care s-au desfasurat deja;
  • furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Voucherul este valabil doar la achizitiile de pe website-ul psihoterapiecbt.ro, iar acesta nu pot fi returnat sau preschimbat in bani.

Returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, se face prin e-mail pe adresa cbt@psychology.ro. Acesta trebuie sa contina:

  • Către Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, Str. Republicii, nr. 37, Cluj-Napoca;
  • Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*) / prestarea următoarelor servicii (*);
  • Comandate la data (*) / primite la data (*);
  • Numar comanda;
  • Numele consumatorului (consumatorilor);
  • Data;
  • Pentru comenzile achitate cu cardul online banii se returneaza in acelasi cont.

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

Curs Abordarea CBT a Traumei
(gratuit pentru membrii APCCR)

Terapia Schemelor pentru cupluri

Interviu pentru ridicarea certificatului de finalizare teoretică CBT

Noutăți