Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

Dragi colegi,

Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania (APCCR) anunță organizarea Conferinţei Naționale „Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală“ care va avea loc în perioada 16-17 iunie 2022. Conferința se va desfășura și anul acesta complet online.

Tema conferinței de anul acesta este Traumă și Reziliență. Ne propunem să oferim oportunitatea de a descoperi ultimele noutăți din practica și cercetarea științifică în domeniul traumei, a consecințelor psihologice ale confruntării cu evenimente amenințătoate și doliu, în contextul actual al conflictului din Ucraina. Având în vedere impactul major pe care războiul din Ucraina îl are pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește sănătatea mentală a populației rămase în interiorul granițelor, a refugiaților dar și a românilor care se confruntă acum cu o nouă situație de criză după pandemia de COVID-19, considerăm că diseminarea pe scară largă a terapiilor cognitive-comportamentale bazate pe dovezi științifice a devenit o necesitate. Obiectivul conferinței este de a disemina noile informații susținute de date științifice din domeniul psihoterapiei cognitiv-comportamentale în rândul practicienilor și de a avea astfel un impact semnificativ asupra sănătății mintale a celor care accesează aceste servicii.

Participarea la conferință este creditată de Colegiul Psihologilor din România pentru psihologii cu drept de liberă practică.

Dorim să vă mulțumim tuturor anticipat pentru participarea la conferință și vă rugăm să rămâneți conectați cu noi până când ne vom întâlni online în 16-17 iunie 2022.

Prof. Univ. Dr. Daniel David

Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca