Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

INFORMAȚII GENERALE

Platforma care va fi utilizată pentru conferință este ZOOM Webinar.

Fiecare participant va primi linkurile de acces la activitățile virtuale pe adresa de email cu care s-a înregistrat la conferință. Dacă nu ați primit până cel târziu în data de 15 Iunie 2022 acest email vă rugăm ne anunțati cât mai repede pe adresa cbt@psychology.ro (să verificați și folderul SPAM al emailului dv.).

Cum mă pot conecta la platforma ZOOM?

Pentru a testa și a vă familiariza cu platforma puteți intra aici (secțiunea ”Joining a webinar by invitation link”) și aici.  Este important să știți că platforma funcționează utilizând direct motorul dumneavoastră de căutare. Totuși, vă recomandăm ca înainte să descărcați și să instalați aplicația. De aici puteți descăca aplicația ZOOM. Deși vă recomandăm să vă conctați utilizând aplicația desktop, să știți că, dacă doriți să vă conectați de pe un dispozitiv mobil, puteți descărca aplicația ZOOM accesând Google Play (pentru un telefon cu Android) sau App store (pentru un telefon Apple). 

Pentru a vă conecta la activitățile conferinței, trebuie să accesați link-urile disponibile pe site în secțiunea program sau să le accesați direct din emailul pe care l-ați primit. Accesul la activitățile conferinței se realizează de pe un singur dispozitiv, utilizând adresa de email pe care ați completat-o atunci când ați realizat contul de înscriere. După ce accesați link-ul vi se va cere să introduceți numele și prenumele dvs. și adresa de e-mail. Urmând această procedură vă puteți conecta la fiecare din activitățile pe care le-ați selectat atunci când v-ați înscris la Conferință. De asemenea, această procedură trebuie reluată în cazul în care pe parcursul activităților vă deconectați (ex: ca urmare a unei probleme cu conexiunea la internet). După ce fiecare activitate va fi încheiată veți fi automat deconectat de la sesiunea ZOOM.

IMPORTANT! În timpul activităților, microfonul dvs. va fi în mod automat în opțiunea ”mute”. Pentru a interacționa vă rugăm să utilizați butonul ”Q&A” sau butonul de ”chat”. De asemenea, aveți posibilitatea de a interacționa audio accesând butonul ”raise hand”.  Atunci când veți apăsa butonul ”raise hand” vi se va permite accesul audio în activitate (de către un tehnician). Un tutorial util despre cum puteți utiliza aceste sisteme găsiți aici (secțiunea ” Webinar controls”).

Pentru o experiență cât mai bună (ex: a evita o calitate slabă a conținutului video) este de preferat ca dispozitivul (ex: laptop, PC) să fie conectat la internet utilizând o conexiune LAN (priză de internet) iar viteza de upload a internetului să fie de minim 8Mbps. 

Vă informăm că unele dispozitive mobile nu se pot conecta la webinariile ZOOM securizate, astfel vă recomandăm să vă conectați la activitățile conferinței de pe un calculator/laptop. Pentru a evita eventualele neplăceri, vă recomandăm de asemenea să actualizați aplicația ZOOM la ultima versiune.

Workshop-ul precongres și sesiunile plenare susținute de invitații din străinătate vor beneficia de traducere simultană. Pentru a asculta prezentarea fără traducere, selectați din meniul ZOOM canalul de limba engleză. Pentru a asculta prezentarea în limba română, o să vă rugăm să selectați canalul de limba română. Mai multe detalii găsiți în link-ul următor, la secțiunea de final numită „How to listen to Language Interpretation”:
https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/360034919791-Using-Language-Interpretation-in-your-meeting-or-webinar

Suport

În fiecare sesiune ZOOM Webinar (din cadrul conferinței) va exista un tehnician pentru a vă îndruma la nevoie. Dorim să vă reamintim că, în caz de urgență în timpul programului de lucru al conferinței (joi și vineri), ne puteți contacta la numerele de telefon 0759.450.582 (Orange) și 0730.597.194 (Vodafone)

Vă dorim o experiență plăcută și plină de satisfacții științifice în același timp!

Secretariatul Congresului

cbt@psychology.ro

tel.: 0759.450.582 (Orange)

tel.: 0730.597.194 (Vodafone)


Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca