Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

Dezvoltarea și Diseminarea Terapiei Cognitiv-Comportamentale centrate pe Traumă: O Perspectivă Personală și Profesională

Prof. Univ. Dr. Esther Deblinger

Institutul de Cercetare, Educație și Servicii pentru Copilul Abuzat (engl. CARES) & Universitatea Rowan din New Jersey, SUA.

Acest keynote va descrie experiențele de cercetare, practică clinică, formare continuă și cele     personale ale d-nei dr. Esther Deblinger, care au contribuit la dezvoltarea carierei sale în calitate de co-fondator al Terapiei Cognitiv-Comportamentale centrate pe Traumă (eng. TF-CBT). TF-CBT este o terapie validată științific, pentru copiii și tutorii acestora, afectați de abuz sexual, violență domestică și/sau alte traume. Dr. Debliger ne va împărtăși călătoria sa personală și profesională, integrând rezultatele cercetărilor cu experiențele personale și clinice care stau la baza dezvoltării perspectivei sale asupra ingredientelor necesare recuperării optime din trauma timpurie. 

Prezentarea va descrie rezultatele cercetărilor recente privind eficiența tratamentului TF-CBT, cu accent pe studiile care analizează factorii de stres asociați cu traumele copiilor     afectați de traume de război și cu experiența refugiaților. Dr. Deblinger speră să inspire dedicare continuă în acest domeniu și să accentueze importanța îngrijirii de sine a practicienilor.

Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca