PREŞEDINTE DE ONOARE
PREŞEDINTE FONDATOR
CONDUCEREA APCCR

Prof. univ. dr. psiholog Anca Dobrean – Preşedinte

Prof. univ. psiholog Aurora Szentagotai – Tătar – Vicepreşedinte

COMITETUL DIRECTOR AL APCCR

Prof. univ. dr. psiholog Oana David

Lect. dr. psiholog Silviu Matu

Lect. dr. psiholog Ștefan Simona

OBȚINEREA CALITĂȚII DE MEMBRU APCCR

Obținând calitatea de membru asociat APCCR, veți beneficia de o serie de oportunități de dezvoltare profesională, reduceri la cursurile de formare continuă și la lucrările congreselor organizate de APPCR, listarea (cu acordul dvs.) pe siteul APCCR a datelor de contact în vederea facilitării identifcării profesioniștilor în psihoterapii cognitive și comportamentale.

Membrii asociați certificați care au făcut formarea inițială și continuă în psihoterapii cognitive și comportamentale cu APCCR sau care sunt în formare cu APCCR pot solicita certificatele de psihoterapeut național sau european (prin afilierea APCCR la FRP/EAP respectiv la EABCT) . Costurile aferente acestora vor fi suportate de fiecare membru.

Calitatea de membru al APCCR poate fi una din următoarele forme:

Art. 9. Asociația distinge membri cu drepturi depline, membri asociați și membri de onoare.

Art. 10. Membri cu drepturi depline sunt membri fondatori (identificați în art 1. din Statut).

Art. 11. Membri asociați pot fi persoane fizice și juridice din țară și străinătate care doresc să-și aducă aportul la realizarea scopurilor asociației.

  1. Pentru a deveni membru asociat certificat al APCCR, o persoană trebuie să aibă: (a) diplomă de licență sau altă specializare echivalentă în psihologie sau domenii conexe (ex. medicina, teologie, psihopedagogie), (b) diplomă de master în psiholoterapii cognitive și comportamentale sau un program de formare în psihoterapii cognitive și comportamentale. Pentru a deveni membru asociat certificat al APCCR, o persoană trebuie să achite integral cotizația de membru pe anul în curs.
  2. Membru asociat colaborator poate să devină o persoană care nu îndeplinește condițiile necesare pentru a deveni membru asociat certificat, (ex. studenți sau persoane fără studii în domeniu, dar care manifestă un interes pentru problemele teoretice sau practice în psihoterapii cognitive și comportamentale). Cotizația pentru un asociat colaborator este de 50% din valoarea cotizației unui membru asociat certificat.

Art. 14. Membru de onoare poate fi orice personalitate din țară și străinătate care și-a adus o contribuție deosebită la progresul psihoterapiilor cognitive și comportamentale.

PENTRU A DEVENI MEMBRU ASOCIAT (CERTIFICAT SAU COLABORATOR) AL APCCR VĂ RUGĂM SA PARCURGEȚI URMĂTORII PAȘI:
  1. Completați formularul de cu datele dvs.
  2. Trimiteti un e-mail la adresa membri.apccr@gmail.com, la care sa atasați copii dupa diplomele de studii (licență/ master/ doctorat sau alte formări care certifică pregatirea în domeniul psihoterapiilor cognitive și comportamentale).
  3. Dupa ce ați primit un mesaj de confirmare la solicitarea dumneavoastră de a deveni membru asociat al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România va trebui să achitați taxa de membru, fie utilizând metoda de plată online cu cardul accesibilă prin butonul de mai jos, fie prin Ordin de Plată direct în contul asociației și să timiteți o copie a acesteia împreună cu o copie a cărții de identitate pe adresa APCCR: membri.apccr@gmail.com.
Taxe pentru 2023:

• membru cu drepturi depline și membru asociat certificat al APCCR: 100 RON

• membru asociat colaborator: 50 RON

Date pentru transfer bancar direct:

Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale (APCCR)

CUI: 13519094

Nr. cont: RO72 BTRL 0130 1205 9213 89XX

Banca Transilvania, Cluj Napoca

Date de contact:

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania

Str. Republicii, Nr. 27, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

CUI 13519094

email conferinte/cursuri: cbt@psychology.ro

email general: info.apccr@gmail.com

Acest site permite plata cu cardul prin intermediul euplatesc.ro

EuPlatesc