Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

Prof. Univ. Dr. Esther Deblinger

Institutul de Cercetare, Educație și Servicii pentru Copilul Abuzat (engl. CARES) & Universitatea Rowan din New Jersey, SUA.

Dr. Esther Deblinger este Codirector al Institutului de Cercetare, Educație și Servicii pentru Copilul Abuzat (engl. CARES) și Profesor de Psihiatrie și Psihologie la Universitatea Rowan din New Jersey, SUA. Dr. Deblinger are o expriență de peste 30 de ani în practica clinică și cercetarea centrată pe impactul și tratamentul traumelor copilăriei și a realizat numeroase cercetări privind efectele tratamentelor traumelor, printre care patru finanțate de către Institutul Național pentru Sănătate Mintală (eng.National Institute of Mental Health, NIMH).

Studiile sale privind intervențiile validate științific în trauma, realizate alături de Judith Cohen, M.D. și Anthony Mannarino, Ph.D. au dus la dezvoltarea Terapiei Cognitiv-Comportamentale centrate pe Traumă (eng. TF-CBT), un protocol validat științific pentru copiii și adolescenții cu diagnostic de Tulburare de Stres Postraumatic (eng. PTSD) și dificultăți emoționale și comportamentale asociate. De la dezvoltarea terapiei au fost realizate peste 20 de studii pentru a rafina și evalua eficiența acestui tratament.

Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca