Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

Prof. Univ. Dr. Daniel David

Prof. Univ. Dr. Daniel David

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

Daniel David este profesor „Aaron T. Beck” de psihologie clinică şi psihoterapie (ştiinţe cognitive clinice) la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), directorul fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai și al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Colegiului Psihologilor din România, filiala Cluj (2004-2012) şi al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (2000-2011).

În prezent (2009-) este profesor asociat (adjunct professor) şi la prestigioasa instituţie medicală Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New-York, SUA şi directorul programului de cercetare la Albert Ellis Institute, New York, USA. De asemenea, a fost membru al Scientific Review Group în Social Sciences în European Science Foundation.

Profesorul David a contribuit major la dezvoltarea și diseminarea practicilor clinice validate științific, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, cu beneficii pentru un număr mare de oameni și pentru societate în general, în 2019 și 2020 a fost inclus între cei 2% mai citați oameni de știință ai lumii (în sistemul Scopus). Pentru merite științifice/profesionale a fost decorat cu Ordinul Național de Merit în Grad de Cavaler. În anul 2017 a fost ales preşedintele Asociaţiei Psihologilor din România. Din martie 2020 este Rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca