Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

Prof. Univ. Dr. Anke Ehlers

University of Oxford & Oxford Health NHS Foundation Trust, UK

Keynote & Workshop

Anke Ehlers este cercetător principal pentru Wellcome Trust (fundație caritabilă) și profesor de psihopatologie experimentală în cadrul departamentului de psihologie experimentală de la Universitatea Oxford, din Regatul Unit. Totdată, este cofondatoarea Centrului pentru Tulburări de Anxietate și Traumă de la Spitalul Maudsley din Londra și codirector al Centrului pentru Tulburări de Anxietate și Traumă.

Anke este membru al Academiei Britanice, Academiei de Științe Medicale, Academiei Germane de Științe Leopoldina și Academiei Europaea. Principalele sale interese de cercetare sunt tulburarea de stres posttraumatic, tulburarea de panică și anxietatea socială. În cariera sa de cercetare a propus o serie de factori cognitivi și psihofiziologici care mențin aceste tulburări. De asemenea, împreună cu colegii săi, a dezvoltat și evaluat eficiența terapiei cognitive pentru stresul posttraumatic și a coprezidat grupul de dezvoltare a ghidului NICE pentru tulburări de stres posttraumatic (2005). 

Pe parcursul carierei sale, a primit premii pentru activitatea sa în domeniul stresului posttraumatic, inclusiv premiul pentru contribuții științifice remarcabile în psihologie clinică, premiul Asociației Americane de Psihologie (APA) și premiul Wilhelm Wundt-William James, oferit de Federația Europeană a Asociaților de Psihologie împreună cu Fundația Americană de Psihologie, precum și o bursă de Cercetător Senior NIHR.

Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca