Conferința Națională Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală

Ediția a VIII-a
Reziliență și Traumă
16-17 Iunie 2022
Exclusiv online

Conf. Univ. Dr. Andrada Neacșiu

Andrada Neacșiu este psiholog clinician, directorul programului de Medicină Comportamentală din cadrul Departamentului de Medicină de Familie și director al laboratorului ChANT din cadrul Departamentului de Psihiatrie, Centrul Medical al Universității Duke. Este deasemenea președinte al Societății Internaționale pentru Dezvoltarea și Diseminarea Terapiei Comportamentale Dialectice (ISITDBT).

Interesele sale vizează în primul rând intervențiile psihologice pentru gestionarea experiențelor emoționale care interferează cu starea de bine. Ca psiholog clinician, dr. Neacșiu este specializată în Terapie Comportamentală Dialectică (DBT) și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (CBT) pentru adulții care raportează o varietate de probleme de sănătate mentală, inclusiv tulburări de personalitate, afective, anxietate, alimentare, traumă, probleme legate de stres, adaptare sau controlul impulsurilor. Abordarea ei în psihoterapie se bazează pe munca colaborativă cu pacienții spre a identifica scopurile lor terapeutice și de viață particulare și în a implementa intervenții validate științific pentru atingerea acestor scopuri.

În calitate de formator, dr. Neacșiu a instruit clinicieni, studenți, psihologi și psihiatri în a aplicarea eficientă a CBT și DBT în practica lor clinică. În calitate de cercetător, se focalizează pe optimizarea psihoterapiilor și dezvoltarea tratamentelor prin neurostimulare pentru dificultăți de reglare emoțională. Dr. Neacșiu consideră că activitatea de cercetare o ajută să se mențină mereu cu cele mai recente dezvoltări pe care le poate aplica apoi în practica clinică, după cum și munca cu pacienții îi informează constant demersurile de cercetare.

Radu Șoflău

Workshop

Esther Deblinger

keynote

Amy Chisholm

Workshop

Steve A. Johnson

Workshop Preconferință

Anke Ehlers

Keynote / Workshop

Ruth Malkinson

Workshop

Andrada Neacșiu

keynote

Daniel David

Keynote

Lia Oltean

Workshop
parteneri

Pentru informatii legate de conferinta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email cbt@psychology.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca