EABCT 2021 Congress-CBT: Back to the Future

8 Septembrie 2021

The Irish Association of Cognitive Behaviour Therapy (IABCP) Cumann Siciteiriope Iompraíoch agus Chognaíoch na hÉirrann in association with The British Association of Cognitive and Behaviour Therapies (BABCP) are pleased to host the Annual Congres

Detalii curs...

Nume : 

Parolă : 

 

Conferinţa Națională „Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală“

Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania (APCCR) anunță organizarea Conferinţei Naționale „Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală“ care va avea loc în perioada 24-25 septembrie 2020. Pentru prima dată, conferința se va desfășura complet online, pe o platformă ce va fi anunțată. Vom utiliza avantajele pe care ni le poate oferi tehnologia pentru a putea rămâne conectați, chiar dacă anul acesta nu ne vom întâlni personal.

Psihoterapiile cognitive și comportamentale (cognitive-behavioral therapy/CBT) reprezintă cea mai practicată și reprezentativă formă de psihoterapie de la nivel internațional, un prototip al psihoterapiilor validate științific și o umbrelă pentru un număr mare de intervenții psihologice validate științific. Prin urmare, CBT a devenit standardul de aur in domeniul psihoterapiei.

De la fondarea sa în anul 2000, APCCR a organizat workshopuri/simpozioane/conferințe naționale și internaționale. În anul 2017 a organizat al 9-lea Congres al Asociației Internaționale de Psihoterapie Cognitivă (International Association for Cognitive Psychotherapy), iar în anul 2019 al patrulea Congres Internațional de Psihoterapie Rațional Emotivă și Comportamentală alături de Institutul Albert Ellis din New-York. Având o comunitate profesională tot mai mare în țară, la solicitarea acesteia, APCCR organizează anual conferința națională de psihoterapii cognitive și comportamentale în luna septembrie.

Evenimentul de anul acesta va fi unul organizat în paradigma ”scientist-practitioner”, cu activități științifice și practice de anvergură și cu invitați renumiți din țară și străinătate, contributori internaționali la dezvoltarea CBT (ex. Dr. Judith Beck, Dr. Ray diGiusseppe). Evenimentul marchează 20 de ani de la fondarea în anul 2000 a Asociației de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania (APCCR).

Participarea la conferință este creditată de Colegiul Psihologilor din România pentru psihologii cu drept de liberă practică.

Dorim să vă mulțumim tuturor anticipat pentru participarea la conferință și vă rugăm să rămâneți conectați cu noi până când ne vom întâlni practic online în 24-25 septembrie 2020

Detalii conferinta:
https://conferinta2020.psihoterapiecbt.ro/

Inscrieri:
https://conferinta2020.psihoterapiecbt.ro/index.php/inregistrare

Data: 25 Septembrie 2020
Locatie: Online