9TH WORLD CONGRESS OF BEHAVIOURAL AND COGNITIVE THERAPIES

17 Iulie 2019

http://wcbct2019.org/

Detalii curs...

Nume : 

Parolă : 

 Cultivarea Succesului Şcolar prin Dezvoltarea Abilităților Sociale, Emoţionale şi Comportamentale

Ann Vernon

Cultivarea Succesului Şcolar prin Dezvoltarea Abilităților Sociale, Emoţionale şi Comportamentale: Un Workshop pentru Profesionişti
Susţinut de Dr. Ann Vernon, Preşedintele Institutului Albert Ellis

Scopul acestui workshop este să prezinte participanților o introducere a conceptelor de bază, importante pentru susţinerea copiilor şi adolescenţilor în a dobândi succesul şcolar. Dr. Vernon, un renumit expert în aplicaţiile educaţiei rațional-emotive şi a terapiei cognitiv-comportamentale pentru copii şi adolescenţi, va ajuta profesioniştii să înveţe diferite modalităţi specifice pentru a sprijini tinerii să se accepte ca persoane care au atât puncte tari, cât şi puncte slabe, să gestioneze eficient efectele negative ale perfecţionismului şi ale procrastinării şi să faciliteze dezvoltarea unui nivel crescut de toleranţă la frustare cu un impact pozitiv asupra abilităţii lor de a persevera chiar şi atunci când sarcinile şcolare și alte sarcini devin provocatoare.

Dr. Vernon va prezenta de asemenea, informaţii practice cu privire la modul în care poate fi consolidată dezvoltarea socială, emoţională şi comportamentală a copiilor şi adolescenţilor, cu scopul de a preveni diversele probleme ce pot interfera cu succesul şcolar.
În plus, aceasta va descrie diferite modalităţi în care profesioniştii pot să ajute părinţii să dezvolte şi/sau să menţină tehnici de parenting pozitiv pentru a promova o dezvoltare cât mai sănătoasă la copii acestora.
În urma acestui workshop, participanţii vor putea să:
a. Identifice modalităţi specifice pentru a ajuta copiii şi adolescenţii să-şi dezvolte acceptarea de sine.
b. Identifice tehnici specifice pentru a ajuta tinerii să facă faţă perfecţionismului şi procrastinării care interferează cu succesul şcolar.
c. Identifice modalităţi specifice pentru a ajuta copiii şi adolescenţii să-şi dezvolte un nivel crescut de toleranţă la frustrare.
d. Explice teoria ce stă la baza educaţiei rațional-emotive şi a terapiei cognitiv-comportamentale şi modul în care aceasta poate să motiveze tinerii şi să consolideze dezvoltarea emoţională, socială şi comportamentală.
e. Identifice tehnici de parenting pozitiv care să promoveze o dezvoltare sănătoasă la copii.

Workshopurile susţinute de Dr.Vernon sunt informative şi practice. Informaţiile prezentate de aceasta se bazează pe ani de experienţă ca şi educator şi terapeut în sănătate mentală, unde s-a specializat în a lucra cu copii, adolescenţi şi cu părinţii acestora.

Detalii despre inscriere gasiti aici:
www.iacbc.wordpress.com
office@international-coaching.org
 

Data: 31 Octombrie 2015
Locatie: Cluj-Napoca